Tagozatok

Ismerje meg a Magyar Projektmenedzsment Szövetség tagozatait!

Építési Tagozat

Már tizenegy éve a Magyar Projektmenedzsment Szövetség legaktívabb belső szerveződéseként működik az Építési Tagozat. Fő célja, hogy saját iparágán belül terjessze és meghonosítsa a projektmenedzsment módszereit és eszközeit.

Ki lehet az Építési Tagozat tagja?

Bárki, aki érvényes tagsággal rendelkezik a PMSZ-ben, és tevékenysége kapcsolódik az építőipari beruházásokhoz. Magánszemélyeket és cégeket egyaránt vár a Tagozat.

Letölthető bemutatkozó

Javaslat és állásfoglalás az építésügy területén a szabályozott szakmák szakmagyakorlási jogának szabályozásához: Letöltés

Alapítás éve: 2006.
Tagozatvezető: Benkei Sándor

A tagozat tevékenységével és jelentkezéssel kapcsolatban további információ a benkei.sandor@pmsz.hu e-mail címen kérhető.

 Pénzintézeti Tagozat

Másodikként alakult meg, és igen nagy és speciális szakterületet ölel fel a Magyar Projektmenedzsment Szövetség Pénzintézeti Tagozata. A Tagozat elsődleges céljául tűzte ki, hogy lehetőséget adjon az ezeknél a szervezeteknél található, speciális projektmenedzsment-tudás és -gyakorlat megosztására – szervezett formában.

Ki lehet a Pénzintézeti Tagozat tagja?

Bárki, aki érvényes tagsággal rendelkezik a PMSZ-ben. Mind egyéni, mind szervezeti tagokat örömmel fogad a Tagozat, elsősorban a pénzügyi szférában dolgozó szervezetekből.

Letölthető bemutatkozó

Alapítás éve: 2016.
Tagozatvezető: dr. Bán András

A tagozat tevékenységével és jelentkezéssel kapcsolatban további információ a ban.andras@pmsz.hu e-mail címen kérhető.

Ifjúsági Tagozat

Kimondottan az egyetemistákat és a fiatal pályakezdőket célozza meg a Magyar Projektmenedzsment Szövetség Ifjúsági Tagozata. Elsődleges célja, hogy a projektkultúrát terjessze a fiatalabb generációk körében, kinevelje a szakmai utánpótlást, ezzel együtt összehozza a projektmenedzsmentet művelő generációkat, illetve erősítse és a fiatalok bevonásával dinamizálja a magyar projektmenedzserek közösségét.

Ki lehet az Ifjúsági Tagozat tagja?

Elsősorban egyetemista, azaz hallgatói jogviszonnyal rendelkező, alap- és mesterképzésben résztvevő, illetve PhD-hallgató vagy pályakezdő (1-2 éves tapasztalattal rendelkező) egyéni tagok jelentkezését várják, akik érvényes tagsággal rendelkeznek a PMSZ-ben, és akiket érdekel a projektmenedzsment világa.

Letölthető bemutatkozó

Alapítás éve: 2016.
Tagozatvezető: Szellő Gábor

A tagozat tevékenységével és jelentkezéssel kapcsolatban további információ a szello.gabor@pmsz.hu e-mail címen kérhető.

Női Klub

Egy igencsak életszerű helyzet hívta életre a Magyar Projektmenedzsment Szövetség Női Klubját. Jelesül az a tény, hogy a 2010-es évek óta folyamatosan növekszik a nők aránya a szakmában. A Klub legfontosabb küldetése, hogy a nők a szakmában elfoglalt helyzetét elemezve tovább növelje a szakma népszerűségét a nők körében, egyúttal segítse a nők érvényesülését, fejlesztését a szakmában.

Ki lehet a Női Klub tagja?
A legtöbb női projektmenedzser a pénzügyi, banki, IT, üzleti tanácsadói, távközlési szektorban mozog. A PMSZ Női Klubja innen és természetesen más iparágakból is örömmel látja a – nem kizárólag női – szakemberek csatlakozását. Hiszen a Klub nőkről szól – de nem csak nőknek.

Letölthető bemutatkozó

Alapítás éve: 2016.
Alapítók: Borbényi Katalin, Czifra Julianna, Fodor Andrea, Köles Edit, Kovács Ildikó, Varga Brigitta

A tagozat tevékenységével és jelentkezéssel kapcsolatban további információ a kovacs.ildiko@pmsz.hu e-mail címen kérhető.

Járműipari Tagozat

Célunk a járműiparhoz kapcsolódó szellemi műhely létrehozása és működtetése. Olyan témákkal kívánunk foglalkozni, amelyek a járműipari területhez kapcsolódva speciális projektmenedzsment tudást igényelnek, ezen felül szakmai tapasztalatokat szeretnénk megosztani, amelyek erre a területre jellemzőek.


Ki lehet a Járműipari tagozat tagja?
Bárki, aki érvényes tagsággal rendelkezik a PMSZ-ben. Mind egyéni, mind szervezeti tagokat örömmel fogad a Tagozat, elsősorban a járműiparban dolgozó szervezetekből.

Alapítás éve: 2018.
Tagozatvezető: Dénes Róbert

A tagozat tevékenységével és jelentkezéssel kapcsolatban további információ a denes.robert@pmsz.hu e-mail címen kérhető.

Nem tagunk még?
Regisztráció
x