Tagság megújítása

A Magyar Projektmenedzsment Szövetséghez egyéni vagy szervezeti tagként csatlakozhat. Mindkét tagság naptári évre vonatkozik. A közgyűlésen az egyéni és a szervezeti tagnak is 1 db szavazati joga van. A tagság megújítása évenként automatikusan történik, amíg a tag nem jelzi, hogy nem kívánja megújítani tagságát, illetve rendezi tagdíj-kötelezettséget. Erre minden év február 20-ig van lehetősége.

Szervezeti tagság megújításának folyamata

Kérjük, küldjön e-mailt a holczmann.anita@pmsz.hu címre. 

Egyéni tagság megújításának folyamata

2018. január 1-től az éves egyéni tagdíj 25 000 Ft.

1. Lépjen be a PMSZ weboldalára itt. A belépési azonosítója a regisztrációkor megadott e-mail címe. Szükség esetén új jelszót kérhet ezen a linken

2. Ha szükséges, módosítsa személyes adatait a Profil gombra kattintva (jobb oldalon). Az adatokat az űrlap alján található gombbal mentheti el.

3. Adja meg a számlázási címet (bal oldalon). Ha cége fizeti a tagdíjat, a cég számlázási névét és címét adja meg. Az adatokat az űrlap alján található gombbal mentheti el.

4. A tagdíj befizetésére két lehetősége van:

  • A tagsági díj Online bankkártyás fizetése opció esetén a sikeres fizetést követően elküldjük a számlát és érvényesítjük tagságát az aktuális évre. Ha ezt az opciót választja, kérjük, hogy ne kérjén díjbekérőt.
  • Díjbekérő opció választása esetén küldjük a díjbekérőt, melynek ellenértékét utalja át a PMSZ Raiffesien Banknál vezetett 12010659-00141846-00100007 számú számlájára a megjegyzés rovatban feltüntetve a díjbekérő számát. A tagdíj beérkezését követően érvényesítjük az aktuális évre vonatkozó tagságát.

További információ és segítség kérhető a tagsag@pmsz.hu email címen.

Nem tagunk még?
Regisztráció
x